Related Posts

  • ferranrebollosays:
    13/01/2010 at 0:41 Respon

    Vi@tja segur x internet…Internet i les noves tecnologies han arrelat amb força a la nostra societat, sobretot en les darreres generacions, que han crescutenvoltades d’aquestes eines en el seu entorn escolar i domèstic.Aquests recursos son d’indubtable utilitat.Defensem el seu ús, però d’una manera responsable. Com qualsevol eina d’internet poden causar danys si no s’utilitzen com cal. Un d’aquests perjudicis és la violació del dret a la intimitat de les persones.Es convenient informar als usuaris, especialment al joves com a col.lectiu més vulnerable, dels riscs que pot comportar fer-ne un mal ús.Ús assenyat i responsableInternet i les noves tecnologies son un món ple de recursos. Com al món real, a través d’Internet, els mòbils, etc… podem treballar, conèixer altres persones, adquirir coneixements i entretenir-nos. Però tambe podem trobar-hi perills.Malgrat tot no hem de tenir por de que els joves naveguin per la xarxa, xategin o utilitzin el mòbil. L’únic que cal es ensenyar-los a anar pel món virtual de la mateixa manera que els ensenyam a anar pel món real.“A Internet qui hi navega n’ha de tenir el control, ningú ens pot obligar a fer res que no vulguem

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *