Related Posts

 • Tomàssays:
  04/10/2010 at 22:30 Respon

  Gràcies per haver-nos tingut en consideració com a cap de llista de la nostra categoria 🙂

 • rafalivesays:
  06/10/2010 at 14:19 Respon

  Wuo! Moltes gràcies per haver posat Kasundena com a cap de llista. És bo i motivant saber que estàvem entre els primers i la veritat que hem donat una empenta al bloc gràcies a aquests premis.Fent autocrítica crec que el nostre bloc no encaixava a “Personal” al ser un bloc col·lectiu, però era difícil d’encabir-lo en una altra categoria.Salut i gràcies!

 • Ninasays:
  06/10/2010 at 19:38 Respon

  Dic el mateix que en Rafa! No hi trobava ben bé la relació entre personal i el nostre bloc, però és clar, parlant de temes tant diversos com els que parlem…Moltes gràcies per haver-nos “escollit”.Encara que no haguem guanyat estem molt satisfets d’arribar fins on hem arribat, ja que després d’un any hem aconseguit quelcom que no ens imaginàvem!Fins aviat!

 • Alexsays:
  08/10/2010 at 16:06 Respon

  Merci a vosaltres pels comentaris al bloc! S’agraeixen de debò :-)És cert que categoritzar no és senzill, i la heterogeneïtat entre blogs professionals i amateurs també te tema. En tot cas crec que la gent d’STIC.cat han fet una molt bona feina i segur que anoten tot allò que passa per millorar cada any.Salut i fins aviat!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *