Related Posts

  • Jordi Bernal Fiegosays:
    13/11/2010 at 16:02 Respon

    Tinc una sensació contradictòria. D’una banda em sembla extraordinàriament provocatiu, i em fa riure. D’altra, m’entristeix pensar que sigui cert que en un nombre considerable d’empreses (convencionals, “brick and mortar”), aquest sigui el mecanisme d’elecció del Communituy Manager. En qualsevol cas, l’elecció que has fet de la imatge dóna mot a pensar. Gràcies Alex. Gràcies Scott Adams.

  • Alsays:
    14/11/2010 at 13:51 Respon

    Estic d’acord amb tu, Jordi, que Scott Adams és un crack i, francament, les clava. D’altra banda, comparteixo el temor (crec que no pas infundat) que aquesta sigui la realitat de més d’una empresa… Gràcies pel comentari!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *