• Alex Araujo

  Entre la tecnologia, l'educació i la comunicació | Professor al Tecnocampus (UPF) #tech #edu & #digitalmedia

Related Posts

 • @bimiqsays:
  05/05/2011 at 12:16 Respon

  que crack! tot un professional … cada cop amb els temps que estem veiem que la comunicació serà mes volàtil, es impressionant que estem educant els fills perque estiguin preparats per lo que es trovin en el mon d’aqui 15 anys … i algú ho sap? ningú, aquest es el repte, avançar-se als aconteixements … està clar que la comunicació estarà present sempre, el tema es “com” estarà present …

 • Rafasays:
  05/05/2011 at 18:21 Respon

  M’agrada molt la reflexió. Crec que la visió de com serà la educació 2.0 és molt clara, els professors com a guies en aquesta pila d’informació que ens proporciona la xarxa i els alumnes uns filtradors excel·lents.

  Vaig a buscar una cosa que vaig llegir ahir…

  ja està.

  Coneixes la teoria del “número de Dumbar”? Segons Dumbar, és el número de individus amb els que una persona pot interactuar i és aprox. de 150 persones. (pels no-digitals) Ara, això està canviant.. els natius digitals, que serán els professors d’aquí uns anys podran processar més i millor informació i contactes i serán molt més àgils mentalment, el que farà disparar aquest número de Dumbar a 350 persones. Això implica canvis importants!

  L’educació crec que ara, més que mai, ha de ser participativa i els alumnes hauriem d’aprendre interactuant.

  Sort que hi ha professors que esteu a l’alçada d’aquests canvis!

 • Alsays:
  08/05/2011 at 17:12 Respon

  Interessant dada Rafa, sobretot pel canvi que representa;

  Tal com al seu dia la impremta va marcar un canvi d’era, Internet ara està fent el mateix; i ens agradi o no, això canvia moltes regles del joc.

  Merci pel comentari!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *