• Alex Araujo

  Entre la tecnologia, l'educació i la comunicació | Professor al Tecnocampus (UPF) #tech #edu & #digitalmedia

Related Posts

 • au di fonsays:
  15/06/2012 at 7:20

  […] tenen millors eines i millors connexions en l’àmbit personal que en l’àmbit empresarial? Les barreres es trenquen i es fa difícil acotar o limitar aquestes actuacions i aquests accessos, però, realment és això el que […]

 • BYOD: estratègia o conseqüència | esborranyssays:
  02/09/2013 at 8:20

  […] del rol que han de prendre els serveis informàtics o d’infraestructures per adaptar-se a aquesta nova realitat inevitable, aquesta situació complexa que inclou diversos aspectes a tenir en compte (no només de […]

 • La tecnologia: facilitador o obstacle? | alexarabatsays:
  12/09/2016 at 11:10

  […] factibles en llenguatge humà. Una impotència similar l’exemplificava Jordi Adell en una xerrada a docents l’any 2012 quan es referia als serveis informàtics com a “-sostre dels docents”. Per desgràcia no crec […]